Sådan får du det meste ud af din ejerbolig

Dit hjem er din tryghed, din base og måske din største investering. Derfor er det vigtigt at tage hånd om sit hjem. Derfor kan du lige så godt få det meste ud af det. Der er nemlig en række tiltag, du kan tage, så du får mere ud af dit hjem. Vi vil give to gode råd, hvis du vil have, at din bolig bliver endnu mere værd.

Renovering er nøglen til større værdi

Nogle mennesker køber såkaldte ”håndværkertilbud” for at totalrenovere boligen. Det er dog ikke det, vi mener her. Vi taler om små tiltag. Det kan være at udskifte vinduerne. Det kan også være at lave et flot gulvhåndværk, der giver din bolig et nyt og friskt fundament. En tredje mulighed er at få bygget en altan, hvis du bor i lejlighed. Alt sammen er dette muligheder, der naturligvis i første omgang kræver en investering fra din side, men det er samtidig noget, der formentlig vil øge din boligs værdi. Er du rigtig smart, foretager du ændringerne, inden du går med flyttetanker. Så kan du også selv nyde godt af forbedringerne.

Tjen penge på din bolig

Ja, du læste rigtigt. Hvis du har mod på det, kan du faktisk udleje din bolig, mens du alligevel er på ferie, weekendtur eller lignende. Der findes i dag flere forskellige services, du kan benytte dig af her – med Airbnb som den mest anerkendte. Det skal dog nævnes, at det er værd at sætte sig grundigt ind i skatteforhold, når du tjener penge på udlejning af din bolig. Ligeledes skal du også gøre op med dig selv, om du er tryg ved at udleje din bolig til en fremmed. Men for mange er det en god indkomstkilde. På den måde kan togbilletten, flyrejsen eller en del af hotelbesøget allerede være betalt – af din egen bolig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *