Kornfrit hundefoder til din hund

Flere og flere steder vokser kornfrit hundefoder frem på hylderne, og det er der også god grund til. Der er nemlig en række fordele ved at servere dette for din hund, så den kan være sund og rask i alle sine leveår. Ligesom mennesket kan have udfordringer med at indtage f.eks. gluten, så er korn også noget, der kan være udfordrende for hunden. Vi kommer med gode grunde til at købe kornfrit hundefoder, så din hund kan få det bedste af det bedste.

Køb det altid online

Inden vi taler mere om de mange fordele, så er det værd at nævne muligheden for at købe hundefoder online. Det kan være en dyr fornøjelse at købe ind i den fysiske butik nær dig, og du kan spare mange penge ved at handle online. Her finder du et stort udvalg af forskellige produkter og mærker, og så er priserne presset helt i bund. På den måde får du langt mere for dine penge, og du finder også et væld af forskellige kornfrie produkter til din hund. 

Allergi

Mange hunde oplever symptomer på allergi. Det kan være sår mellem poterne eller en stærk kløe, der ikke vil gå væk. Det viser sig i mange tilfælde, at kornfrit foder helt kan fjerne disse symptomer. Derfor er det en stor fordel at fjerne kornet fra din hunds foder, hvis du oplever disse symptomer hos din hund. 

Stabilt blodsukker 

En anden fordel er, at en kornfri kost vil give din hund et mere stabilt blodsukker. Det vil også resultere i et temperament, der er langt mere stabilt og roligt. Årsagen til det er, at hunde meget hurtigt omsætter korn til sukker, hvilket får blodsukkeret til at bevæge sig i nogle store kurver. Med kornfri kost kan du langt bedre stabilisere dette. 

Kan forhindre overvægt

Hunde er særligt gode til at fordøje fedt og proteiner, men når det kommer til kulhydrater er det lidt en anden historie. Vil du gerne sørge for, at din hund kan holde sin vægt, så bør du overveje en kornfri kost. Korn indeholder mange kulhydrater, som kan være svære for din hund at fordøje, og det kan resultere i en vægtøgning. 

Får styr på fordøjelsen

Sidst kommer vi til en fordel, der også betyder noget for dig som ejer. For med en kornfri kost vil hundens afføring komme med større mellemrum. Det svært nedbrydelige korn resulterer i hyppig afføring, og det kan du helt slippe for med en kornfri kost til din hund.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *